• E - učebnice  a iné pomôcky pre vzdelávanie
      • E - učebnice a iné pomôcky pre vzdelávanie

      • 23.10.2020 21:02
      • Milí učitelia a žiaci,

        môžete si stiahnúť E - učebnice, ktoré využijete pri svojom štúdiu.

      • Prístup k digitálnym učebniciam

        Súhlas na bezodplatné zverejnenie a sprístupnenie digitálnej rozmnoženiny učebníc, ktoré vydavateľstvá udelili Ministerstvu školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky v súvislosti s vyhlásením mimoriadnej situácie uznesením vlády Slovenskej republiky č. 111 z 11.3.2020, je stále v platnosti. Aj v aktuálnej situácii môžu žiaci a učitelia pracovať počas dištančného vzdelávania s elektronickými verziami učebníc v eAktovke.

        Stiahnite si návod Učíme na diaľku na prihlásenie sa do eAktovky na Edičnom portáli (PDF)

        V prípade technických problémov s prácou v eAktovke, kontaktujte Helpdesk ministerstva na helpdesk@iedu.sk a 0800 138 033 (pracovné dni od 8.00 - 16.00).

        ____________________________________________________________________________________________

        ImO – Jednoduché návyky učenia sa pre deti MŠ a ZŠ

        Program ImO (online hra) sa využíva na veľa MŠ a ZŠ. Výborne pomáha aj deťom integrovaným, s poruchami učenia či správania a s problémami s učením. Na anglických aj slovenských slovíčkach si deti precvičujú techniky učenia, ktoré v škole denno-denne využívajú. V MŠ a na 1. stupni ZŠ využívajú hlavne Rozcvičku - stačí iba 5 minút. S programom pracujú aj deti či pedagógovia bez znalostí anglického jazyka. Ako hrať hru a čo vám prinesie nájdete vo videách: http://imo.sr/#galeria.

        Prihlásenie do hry: Napíšte nám na imo@imo.sr. Pozveme vás emailom do hry na 3 dni zdarma. V prípade otázok nás kontaktujte emailom program.imo@gmail.com alebo telefonicky 0948 254 249.

      • Naspäť na zoznam článkov